Teknoloji

Yenilmez 6 Kasım’da Geliyor

 
Starward Industries tarafından geliştirilen ve 11 bit studios tarafından yayınlanan uzay, macera ve keşif oyunu The Invincible, 6 Kasım’da çıkıyor.
 
Uzay ve bilim kurgu temasıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan yapım, gerçekten ilginç bir dönemi ve konuyu ele alıyor ve bununla birlikte bu oyunu da beklemeye başlıyoruz. Birçok oyuncunun beklediği ve birinci şahıs kamera perspektifi ile ilerleyebileceğimiz yapımda çevreyi keşfedip tuhaf gizemleri ortaya çıkarabiliyoruz. Burada bilim adamı Yasna olarak oynuyoruz ve bu karakterle yeni gezegeni keşfediyor ve burada kayıp grubumuzu bulmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda bilimin öncülüğünde olacağımız ve felsefi açıdan farklı bir hikayeyle karşılaşacağımız oyun, yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
 
 
Gerçekçi bir bilim kurgu dünyasını bizlere aktarmayı amaçlayan oyun, bizlere hikaye odaklı bir macera yapısı sunuyor. Bu sunumla elbette arka plandaki hikaye hem orta sahnelerle hem de karakterler arasındaki diyaloglarla destekleniyor. Ayrıca karakterimiz ile istediğimiz gibi ilerleyebiliyor, çeşitli tehditlerle karşılaşabiliyor, karşılaştığımız uzay unsurlarını cihazlarımız ile tarayıp ne yaptıklarını öğrenebiliyoruz. Elimizdeki radar cihazı ile farklı bölgelere doğru hareket ediyoruz, elimizdeki radar cihazını kullanarak çevreyi keşfedebiliyoruz ve radar cihazında farklı bir renk paleti olduğu için burada ve uzaktaki nesneleri görebiliyoruz. arka planda, hatta görünmez ve oradaki tuhaflıkları ve sırları ortaya çıkarabiliriz. Bu nedenle sahip olduğumuz cihazlar ve tuttuğumuz nesneler çok önemlidir. Bunlarla birlikte kendimizi farklı keşif detaylarında bulabiliriz.
 
Oyunun ilginç bir yapısı var. Daha fazla keşif unsurunu tanıtmayı amaçlayan oyunda açığa çıkmayan sırları ortaya çıkarmaya çalışıyoruz ve burada istediğimiz şekilde yer alabiliyoruz. Bunun dışında oyundaki izleri takip edip, burada neler olup bittiğini anlamaya çalışabiliyor, ardından aldığımız her kararla gidişatın değiştiğini hissedebiliyoruz. Oyunda bizlere farklı yollar sunuluyor, bu farklı yollar sayesinde kendimizi çıkmaz sokaklara atabiliyor veya kendimizi tam bir tehlikenin içinde bulabiliyoruz. Dolayısıyla burada vereceğimiz kararlar tamamen bizi ve karakterimizi etkiliyor ve bu sayede kendimizi farklı yollara götürebiliyoruz.
 
 
 
Bunun dışında bilimsel bir yolculuğa çıktığımız üretimde elbette kendimizi uzay yarışlarının içinde bulabiliriz ve aynı zamanda burada vereceğimiz kararlarla hem tehlikeli hem de güvenli yollara gerçek bir geçiş yapabiliriz. Durum böyle olunca çevreyi iyice analiz etmeniz ve kendi analizlerinizle çıkış yolunu bulmanız gerekiyor. Dolayısıyla bu tür oyunlarda her oyuncu farklı bir deneyim yaşamayı hedefler. Bunun dışında geliştirme ekibine göre bu seçimler oyunda gerçekten önemli. Bu seçimlerde hem farklı yollara doğru ilerleyebilir hem de farklı tehlikelerle karşı karşıya kalabiliriz.
 
Kontrol ettiğimiz karakter bilgi ve yetenekleriyle ön plana çıkıyor. Uzay yolculuğu ekibimizle birlikte Regis III adlı gezegeni keşfetmeye başlıyoruz. Bu gezegen daha önce keşfettiğimiz diğer gezegenlerden farklı ve onu araştırmak, sırlarını ortaya çıkarmak bizim sorumluluğumuzda. Bu yeni yerdeki alanları keşfedebilir, sanki boyutta bir değişiklik olmuş gibi hissedebilir, elimizdeki araç ve nesnelerle bu gezegeni keşfedebiliriz. Bu nedenle ilginç bir deneyim bizi bekliyor.
 
 
 
Gezegeni keşfederken, çevreyi incelerken karşılaştığımız izleri takip edebiliyoruz. Bu izler farklı ipuçlarını ve sırları doğru bir şekilde ortaya çıkarmamıza yardımcı olur. Oyunda karşılaştığımız çeşitli ipuçları var ve ilerleyen bölümlerde bu ipuçlarını birleştirerek hikayeyle daha fazla özdeşleşebiliriz. Bu sayede oyun bize her zaman ilgi çekici içerikler sunuyor ve keşif unsurlarıyla deneyimimizi zenginleştiriyor. Kayıp kalıntıları ararken ve bu kalıntıları ortaya çıkarmanın farklı yollarını keşfederken oyundaki anlatının felsefi bir boyutu da var gibi görünüyor.
 

Gizemli ve ilginç mekanlarda yer aldığımız yapımda, kayıp kalıntıları keşfedebiliyor, yeni olguları ortaya çıkarabiliyor ve felsefi bir macerayla birlikte insanlığa yönelik en büyük tehdidi görmeye başlıyoruz. Oyunda farklı niyet yapılarıyla karşılaşıyoruz ve burada bizi gerçekten düşündürecek bir arka plan hikayesi olacağını söyleyebiliriz. Bilim kurgu temasıyla hazırlanan oyunda farklı gezegenleri dilediğimiz gibi keşfedebiliyor, harabelerle yeni ipuçları arayabiliyor ve aslında elimizdeki harabeleri araştırıp analiz edebiliyoruz.

Bunun dışında oyunda geçireceğimiz süre boyunca farklı araçlar kullanabiliyoruz ve yukarıda bahsettiğim radar aracı dışında farklı şekillerdeki nesneleri de elimizde tutabiliyoruz. Bu nesnelerin arasında radyo şeklinde yeni bir alıcı da var. Bu alıcı aracıyla karşımızdaki radyo sinyallerini analiz edip, oradaki sinyalleri takip edebiliyor ve kendimizi farklı yerlere giderken bulabiliyoruz. Aldığımız kararlar doğrultusunda çevreyi keşfettiğimiz ve kendimizi tehlikeye attığımız oyunda gizemli olayları takip edebilir, ipuçları arayabilir, karakterimizin yeteneklerinden faydalanmaya çalışabilir ve daha fazlasını yapabilir, önünüzü açmaya çalışabiliriz.
 
 
 
Oyun bilim kurgu bir yapıya sahip olduğu için burada robotların ve insanların bulunduğunu, karşılaşacağımız unsurların elbette uzayla ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Bunun dışında çeşitli drone’larla karşılaşabiliriz ve bu drone’larla ilerleyebiliriz, aynı zamanda bize rehberlik edenlerle de karşılaşabiliriz. Ama tabi ki karşılaştığımız bu robotlar her zaman dost canlısı bir biçimde karşımıza çıkmıyor ama düşman bir biçimde de karşımıza çıkabiliyor. Dolayısıyla bunları iyi analiz edip nasıl bir yapıya sahip olduklarına bakmamız gerekiyor. Bu durumu hallettikten sonra arka plandaki felsefi anlatı devreye giriyor ve kendi yolumuza bakmaya devam ediyoruz.
 
Oyundaki hikaye boyunca elbette arka plandaki hikayeyle birlikte her zaman çeşitli sorgulamalar yapabiliyor, çeşitli felsefi değerlendirmeler yapabiliyoruz. Oyunda kelimelerin gerçekte ne anlama geldiğini bulmaya çalışıyoruz ve bu içerikle birlikte gerçekten kafa karıştırıcı bir arka planla karşılaşabiliyoruz.
 
Farklı teknolojiler ve uzay temasıyla katıldığımız oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyerek buralardaki manzaralarla karşılaşabiliyoruz. Aynı şekilde farklı bölgelerin her birinin kendine has atmosferi ve görünümü var ve tabii ki oyun içerisinde bu yerlere bakarak çeşitli ekran görüntüleri de alabiliyorsunuz. Bu nedenle oyundaki arka plan manzaraları, atmosfer ve görsellerin oldukça ilgi çekici olabileceğini söyleyebiliriz. Yukarıda da belirttiğim gibi, her zaman bir şeyler keşfetmek için oyundayız ve tabii ki keşif boyunca ilginç unsurların ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bildiğiniz gibi bu tür oyunlarda ilginç olayların ve keşif unsurlarının oyunda olması çok önemli çünkü asıl amacı bu ve dolayısıyla oyunun bunları bize sunması bir kural.
 
 
 
Bunun dışında yukarıda da belirttiğim gibi farklı araç ve nesnelerle kendi yolumuzu bulmaya çalışıyoruz, ayrıca takip cihazları veya intervalometre gibi çeşitli cihazları kullanarak oyundaki gizemleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Atmosferin bizi içine çektiği ve gerçekçi olmayan bir zaman çizelgesinde yer aldığınız oyunda, çevredeki unsurlarla her zaman etkileşime girebilir ve bu etkileşim sayesinde oyundaki yerinizi alabilirsiniz. Hem görüntülere hem de atmosfere bakabilmek için sahip olduğumuz takip cihazı, intervalometre gibi cihazlarla kendi yolumuzu bulmaya çalışıyoruz.
 
Dünyaca ünlü bilim kurgu yazarı Stanislaw Lem’in ikonik romanı The Invincible’dan uyarlanan oyunda birinci şahıs kamera perspektifi bulunuyor ve bu kamera perspektifi ile ilerlemeye başlıyorsunuz. Aynı şekilde burada geçirdiğimiz süre boyunca oyunun farklı noktalarında çevredeki detayları yakından görebiliyoruz ve birinci şahıs kamera perspektifi bu tür oyunlar için gerçekten güzel olabiliyor. Hazır olmadığınız bir dünyaya adım atıp yeni bir gezegene gerçek bir geçiş yaptığınız yapımda, uzay aracınızla hikayeye kaldığınız yerden devam ediyor ve bu hikayeyle kendi yolunuzu bulmaya çalışıyorsunuz. Arka planda yer alan hikaye ilginç bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve oyun gerçekten ilgi çekici. Manzaralar ve atmosferler içerir.
 
 
 
Başlangıçta Türkçe dil desteğiyle gösterime girmeye hazırlanan ancak daha sonra Türkçe dil desteğinin olmayacağı belirtilen yapımın bu dil desteğini neden geri çektiğine dair bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla burada sadece varsayımlarda bulunabiliriz ve belki de en başta yanlışlıkla girilen bir seçenektir. Bu nedenle oyunun Türkçe dil seçeneğiyle gelmeyeceği artık netleşti ve Steam’de Türkçe dil seçeneğiyle gelmeyeceği belirtiliyor. Bu oyun ilk duyurulduğunda Steam’de Türkçe dil seçeneği seçili olarak karşımıza çıkıyordu ancak daha sonra Steam sayfası fragmanlarla güncellendi ve ardından Türkçe dil desteğinin olmayacağı netleşti. Bu nedenle oynanışta bir gelişmeyle karşılaştığımızı bilmenizde fayda var.
 
Uzay temalı bilim kurgu içeriğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, gerçekten de yukarıda da belirttiğimiz gibi ilginç bir yapıyla gelmeyi bekliyor. Burada karakterimizle birinci şahıs kamera perspektifinden ilerliyoruz ve çevredeki unsurlarla her zaman etkileşime geçebiliyoruz. Dilediğimiz şekilde üretimde yer alabilir ve her zaman çevreyi keşfedip yeni sırları ortaya çıkarabileceğiniz farklı bölgelere gerçek adımlar atabiliriz. Burada kendi seçimlerimizle ilerleyebilir, kendi seçimlerimizin bizi nereye götüreceği konusunda merakla dolabiliriz.
 
 
 
Bunun dışında oyunda istediğimiz gibi ilerleyebilir ve etrafı keşfederken daha doğrusal bir yapıyla karşılaşabiliriz ancak elbette çizgisel yapı da seçimlerimizle dallara ayrılabiliyor. Dolayısıyla yaptığımız seçimler bizi hem tehlikeli yollara hem de güvenli yollara sürükleyebilir. Durum böyle olunca burada farklı formatlarda farklı seçeneklerle karşılaşabilir ve kendi seçeneklerinizle eğlenmeye başlayabilirsiniz. Dolayısıyla burada her oyuncu farklı bir deneyim yaşayabilir.
 
6 Kasım’da biz oyun severlerin beğenisine sunulmaya hazırlanan oyunun Steam sayfası şu an açık olup dilerseniz Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. piyasaya sürülmüş. Bunun dışında Steam sayfasında oyunun demo versiyonu da mevcut. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir bölümünü ücretsiz olarak oynayabilirsiniz ve bu demo sürümü sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza ve istek listenize ekleyip eklemeyeceğinize de karar verebilirsiniz. Bu nedenle bu sürümü deneyip oynamanızda fayda var.
 
oyun fragmanı
 
 

habersefaatli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaliteli, türbanlı Arnavutköy eskort kızlar
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler